top of page
anam cara_2.jpg

Merijn Schuurman

Spaceholder & ceremony ficilitator

Sinds 1 oktober 2023 zijn wij geland op de nieuwe Maesberg en voel ik mij bevoorrecht om hier te mogen leven wonen en werken. Ik leef samen met mijn lief Carolien en mijn 2 zoontjes in co-ouderschap.


Zelf ben ik geboren in 1978 en waar het eerste deel van mijn werkende leven zich heeft afgespeeld in het zwem en sauna branche (heel veel opgietingen!) heeft een groot deel van mijn leven in het teken gestaan van sport, Triathlon zowel als atleet als (topsport) coach en daarbinnen met name gespecialiseerd in talentontwikkeling bij jong (puber) talent.


Vervolgens heb ik 3 jaar huisvader kunnen zijn om een fijne basis mee te geven aan onze kinderen echter na mijn scheiding in 2021 ben ik weer als coach aan het werk gegaan. Alleen nu op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en niet meer via sport maar via de adem en transformatieve ceremonies.


Samen met mijn lief wonen wij niet alleen op de Maesberg maar hoeden ook “ Anam Cara Sacred Grounds “ een stuk land naast ons huis waar je in zielsverbintenis kunt zijn met jezelf met anderen en de natuur. Waar wij en onze buren in ceremonie gaan en ceremonies faciliteren. Kijk maar eens op de Nieuwe Maesberg agenda wat er allemaal mogelijk is.Zelf geef ik naast dat ik het land hoed daar o.a. zweethut ceremonies, ademceremonies 1:1 en in groepen en Rebirthing Breathwork, coaching sessies in de tipi op Anam Cara, bij ons thuis of in het bos.

In liefde en waarachtigheid

Merijn

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via mijn socials of website

www.merijnschuurman.nl

https://www.instagram.com/merijnschuurman/

https://hipsy.nl/merijnschuurman

Merijn Schuurman: TeamMember
bottom of page