Copy of Organic Collage Food Facebook Co

Kom naar een van onze events!

Word ook lid van onze Facebook pagina 

We organiseren van alles! Van pop-up restaurant tot Nieuwe Maesberg experience, van bieterballen party tot meerdaagse retreats. We vinden het heerlijk om mensen te ontmoeten en elkaar te inspireren. We hopen je te zien op een van onze evenementen!

 

Sjamanistisch weekend met Toroa (traditionele Maori)
25 - 26 - 27 september

Een intens weekend waarin we mogen bijdragen om de energie van Mother Earth, Father Sky en de mensheid terug in harmonie te brengen.

Een proces wat nu harder nodig is dan ooit! Doen jullie mee?

 

Spiritueel paardenweekend 
9 - 10 -11 oktober
met Nadja de Vlaeminck en Sonja Braafhart

Paarden begeleiden en inspireren ons dit weekend om de krachtbron in onszelf weer te herinneren en te activeren. We maken contact met onze eigen bron-intelligentie, die van de natuur, de paarden en het kosmische veld.

 

De Nieuwe Maesberg experience
Zaterdag 31 oktober
9:30 - 21:00

Een volle dag doorbrengen op De Nieuwe Maesberg is een ware Experience. Al je zintuigen zullen open gaan en je levensenergie gaat weer stromen. Proef mee aan de grote diversiteit aan workshops en belevingen.


Deze dag zal je verbazen, inspireren en je op vele gebieden voeden. Ontmoet en verbind je met jezelf, gelijkgestemde mensen, de dieren om ons heen en de natuur. 

 

Driedaagse Retreat

Celebration of Consciousness

Drie dagen in retreat verblijven op De Nieuwe Maesberg is een pure traktatie voor jezelf. Een volledig gevarieerd team van maar liefst acht trainers en coaches staan deze dagen tot je beschikking. Wij hebben voor deze drie dagen ‘Celebration of Consciousness’ een rode draad als programma, maar daarnaast hebben we voldoende ruimte voor jou als individu.


Tijd: Vrijdag 19.00 uur tot zondag 16.00 uur. 

Prijs: 375 euro incl. drankjes, maaltijden en overnachtingen (heb je al eens meegedaan met een Nieuwe Maesberg Experience, dan krijg je 10% op deze driedaagse retreat).

 

Workshops door onze talenten

Naast de events die wij in co-creatie organiseren met de mensen die hier wonen en werken, kun je ook diverse workshops afnemen bij de talenten individueel. Denk aan een fotografie workshop bij Tse, een massage bij Marjolein, een creatieve workshop bij Sandra of een heart brain coherence dag met Nadja. En zo is er nog veel meer! Kijk op de pagina van ons talententeam over wat ze allemaal in huis hebben! Binnenkort laten we op deze pagina ook de diverse workshops zien die er aankomen van de talenten individueel.

 

Yoga lessen
Iedere zondag 10:15 tot 11:30

In de maanden juli en augustus kun je kennis maken met onze yoga docenten Michelle, Christian en Daphne, alledrie wonend op De Nieuwe Maesberg. Voor een bijdrage van 10 euro kun je iedere zondagochtend een yoga les volgen. Na een rit van 2 kilometer door het prachtige bos, kun je landen op de plek en in jezelf tijdens de les. Een perfecte start van je zondag!

 

Tai Chi lessen
Iedere donderdag 19:30 - 20:30

Vanaf donderdag 9 juli kun je kennis maken met Tai Chi op De Nieuwe Maesberg. Voor een kalme en sterke geest en stimulatie van je levensenergie! Beoefening van Tai Chi draagt bij aan een gevoel van welzijn, ontspanning, ruimte en vreugde.

 
  • Facebook

©2020 De Nieuwe Maesberg