Kom naar een van onze events!

Word ook lid van onze Facebook pagina 

We organiseren van alles! Van pop-up restaurant tot Nieuwe Maesberg experience, van bieterballen party tot meerdaagse retreats. We vinden het heerlijk om mensen te ontmoeten en elkaar te inspireren. We hopen je te zien op een van onze evenementen!

 

Ontdek jouw essentie!
Zondag 19 juli, 10:00 - 20:00

Een mix van zes workshops, die jou helpen jouw essentie te ontdekken! Laat je verrassen door de stilte en wijsheid van de natuur, ontmoet jezelf in de ogen van het paard, bundel je inzichten met jouw eigen creativiteit, ontdek de wereld van Ayurveda, beleef het ‘nu’ via fotografie met je mobiele telefoon en ervaar de vrijheid van beweging met je lichaam. Een volledig verzorgde dag, inclusief heerlijke eten en drinken, een cadeau voor jezelf (en voor een ander)!

 

Yoga lessen
Iedere zondag 10:15 tot 11:30

In de maanden juli en augustus kun je kennis maken met onze yoga docenten Michelle, Christian en Daphne, alledrie wonend op De Nieuwe Maesberg. Voor een bijdrage van 10 euro kun je iedere zondagochtend een yoga les volgen. Na een rit van 2 kilometer door het prachtige bos, kun je landen op de plek en in jezelf tijdens de les. Een perfecte start van je zondag!

 

Tai Chi lessen
Iedere donderdag 19:30 - 20:30

Vanaf donderdag 9 juli kun je kennis maken met Tai Chi op De Nieuwe Maesberg. Voor een kalme en sterke geest en stimulatie van je levensenergie! Beoefening van Tai Chi draagt bij aan een gevoel van welzijn, ontspanning, ruimte en vreugde.

 

Driedaagse Retreat

Celebration of Consciousness

Drie dagen in retreat verblijven op De Nieuwe Maesberg is een pure traktatie voor jezelf. Een volledig gevarieerd team van maar liefst acht trainers en coaches staan deze dagen tot je beschikking. Wij hebben voor deze drie dagen ‘Celebration of Consciousness’ een rode draad als programma, maar daarnaast hebben we voldoende ruimte voor jou als individu.


Tijd: Vrijdag 10.00 uur tot zondag 16.00 uur. 

Prijs: 375 euro incl. drankjes, maaltijden en overnachtingen in een eigen tentje (heb je al eens genoten van Proeverij De Nieuwe Maesberg, dan krijg je 10% op deze driedaagse retreat)

Door de omstandigheden is de datum nog onbekend, maar je kunt alvast een plek reserveren als je erbij wil zijn!

 

©2020 De Nieuwe Maesberg