Copy of Organic Collage Food Facebook Co

Kom naar een van onze events!

Word ook lid van onze Facebook pagina 

We organiseren van alles! Van pop-up restaurant tot Nieuwe Maesberg experience, van bieterballen party tot meerdaagse retreats. We vinden het heerlijk om mensen te ontmoeten en elkaar te inspireren. We hopen je te zien op een van onze evenementen!

 

Spiritueel paardenweekend 
9 - 10 -11 oktober
met Nadja de Vlaeminck

20200719_DNM_Experience-2861.jpg

Paarden begeleiden en inspireren ons dit weekend om de krachtbron in onszelf weer te herinneren en te activeren. We maken contact met onze eigen bron-intelligentie, die van de natuur, de paarden en het kosmische veld.

 

Workshops door onze talenten

Naast de events die wij in co-creatie organiseren met de mensen die hier wonen en werken, kun je ook diverse workshops afnemen bij de talenten individueel. Denk aan een fotografie workshop bij Tse, een massage bij Marjolein, een creatieve workshop bij Sandra of een heart brain coherence dag met Nadja. En zo is er nog veel meer! Kijk op de pagina van ons talententeam over wat ze allemaal in huis hebben! Binnenkort laten we op deze pagina ook de diverse workshops zien die er aankomen van de talenten individueel.

 

Yoga lessen
Iedere zondag 10:15 tot 11:30

In de maanden juli en augustus kun je kennis maken met onze yoga docenten Michelle, Christian en Daphne, alledrie wonend op De Nieuwe Maesberg. Voor een bijdrage van 10 euro kun je iedere zondagochtend een yoga les volgen. Na een rit van 2 kilometer door het prachtige bos, kun je landen op de plek en in jezelf tijdens de les. Een perfecte start van je zondag!

 

Tai Chi lessen
Iedere donderdag 19:30 - 20:30

20200719_DNM_Experience-3062.jpg

Vanaf donderdag 9 juli kun je kennis maken met Tai Chi op De Nieuwe Maesberg. Voor een kalme en sterke geest en stimulatie van je levensenergie! Beoefening van Tai Chi draagt bij aan een gevoel van welzijn, ontspanning, ruimte en vreugde.