top of page
vrouwendag2.jpg

Horse and Soul Journey 
26=27-28 juli 2024

Check jij je in voor deze Aardse-Kosmische reis?

3 daagse Soul Journey

Ben jij klaar om de oorspronkelijke versie van jezelf te gaan ontdekken en te belichamen? De tijd is voor velen van ons meer dan rijp om nu echt te gaan leven waarvoor we hier naar de aarde zijn afgereisd.

We zitten midden in de meest fascinerende tijd ooit. Niet alleen op wereld en kosmisch niveau komt er veel aan het licht, maar ook ons bewustzijn maakt een gigantische verschuiving. De tijd voor ‘vrijetijdsbesteding’ is voorbij en er wordt op onze ontwaking gewacht.


De reden waarom we het pad hebben bewandeld zoals het voor ons bestemd is ontvouwt zich en wordt steeds helderder.


Alle kennis, obstakels, pijnen, zegeningen waar we ons doorheen geslagen hebben waren niet zonder reden in je leven. Dit was nodig om te worden wie je nu bent. Nu mag alles samenkomen om jouw meesterschap en missie voor het grotere geheel neer te zetten. De tijdperk van persoonlijk trauma is gesloten, we zijn klaar om de nieuwe aarde te creëren en ten volste te leven.

Resoneert dit ook bij jou?

 Is gedragenheid, verheldering en inspiratie vanuit het veld en de paarden welkom?

Zorg dan dat je er bij bent op ons Horse Soul Journey Weekend.

Op onze thuisbasis "De Nieuwe Maesberg" staan wij (Kendres en Sonja) dit weekend geheel dienstbaar om ons bewustzijn met elkaar te bekrachtigen. Een magische plek midden in de bossen, omringt door een grote, wijze kudde paarden en het aanwezige Veld waar jou unieke zijn zich helemaal mag belichamen in het mens zijn.


Alle ruimte en vrijheid is aanwezig om in verbinding met de wijsheid van de natuur en de paarden ons 3 dagen onder te dompelen in de wereld van alchemie. We laten vergeten krachten die in ons verborgen liggen, weer tot leven komen.

Horse And Soul Journey: Over

Check jij in voor deze aards-kosmische reis

Kosten zijn all in 440 euro incl. heerlijke vegetarische maaltijden en twee overnachtingen op onze slaapzaal.

Een eigen caravan of tent meenemen, pipowagen of boshuisje huren of overnachten in een hotel of B&B in de buurt izijn een optie. 

Voor vragen of aanmeldingen mail ons naar info@denieuwemaesberg.nl of bel/whats app 06 11 56 66 55 (Kendres) 

Horse And Soul Journey: Tekst

Horse And Soul Journey
Ik meld me aan

We kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten!

Horse And Soul Journey: Klantenservice
bottom of page