Sophia en beer.jpg

SOFIA KELDERS

Het wonen hier op de Maesberg heeft een nieuwe fase voor mij ingeluid met een nieuw pad, een nieuwe missie.

SelfLove Mentor

 
20200625_Porch-2.jpg

SELFMADE

Zo’n tien jaar geleden herontdekte ik de kunst van fotografie. En sindsdien leef ik mijn leven door de lens. Na meer dan vijftien jaar werkzaam te zijn geweest als zelfstandig muzikant en docent met een goedlopend bedrijf in de muziekwereld, was het welletjes. Ik liet alles achter me en stortte me vol overgave op een nieuw avontuur: De uitdaging om van fotografie mijn beroep te maken.

Ik ben van nature ‘selfmade’, dus mijn leerweg was de praktijk. Ik kreeg de kans om voor de Bijenkorf te fotograferen en daar begon mijn (fotostudio)leerschool. Ik dook in het diepe en fotografeerde de afgelopen jaren voor grote merken in verschillende fotostudio’s in Nederland en Duitsland. 

Anno nu werk ik als zelfstandig fotograaf gespecialiseerd in mode-, product-, muziekfotografie en portretten, en als freelance fotografie manager bij I heart Studios in Amsterdam. 


Ik steun met mijn eigen werk met name duurzame merken, die bijdragen aan het creëren van een mooiere, leefbare en gezonde wereld.

 

“Forget what you’ve learned and follow the river.
It’ll bring you flowers.”

 
20200526_StandTall-2059.jpg
 

FOTOGRAFIE WORKSHOPS

Met het bos direct binnen handbereik zoek ik natuurlijk vaak de natuur op. Één met mezelf, met de camera en de omgeving. Ik neem jullie graag mee. Ik geef op De Nieuwe Maesberg de volgende  fotografie workshops:


  • Digitale Fotografie voor beginners​

  • Fotografie met je mobiel

  • Team up shooting challenge met gevorderde fotografen

  • Fotografie als meditatie

 

DIGITALE FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

In deze workshop serie leer je camera kennen, de theorie en ga je op pad met de camera met leuke fotografie opdrachten.

FOTOGRAFIE MET JE MOBIEL

Verras je vrienden en familie met professioneel ogende foto’s vanaf je mobiel. Tijdens deze workshop leer omgaan met camera op je mobiel en de ins en outs van nabewerking met een fotografie app.

TEAM UP SHOOTING CHALLENGE MET GEVORDERDE FOTOGRAFEN

Ik ga de challenge aan met collega fotografen. Door middel van foto opdrachten, dagen we elkaar uit om mooie beelden te maken. We leren van elkaar en inspireren elkaar.

 
Zen.jpg

FOTOGRAFIE ALS MEDITATIE

Je camera als een meditatietool?

Ben jij in het ‘nu’ terwijl je een foto maakt? 


Op een foto ligt niet alleen vast waar de camera op gericht was. Het laat ook de relatie van de fotograaf met de wereld zien. Zijn of haar bewustzijn, en connectie met het onderwerp op het moment van fotograferen. 


We gaan op zoek naar jouw originele kijk op de wereld. De wereld zoals je die zag als kind. Ongefilterd en vrij van labels. Volledig aanwezig in het moment. Ervaar de visuele aantrekkingskracht, maak contact met wat je ziet en leg het vast op beeld. Een met jezelf, verbonden met je omgeving, vanuit het oog en hart, in het nu, in jouw artistieke kracht.


Fotografie ervaring is niet vereist voor deze workshop. Je kunt fotograferen met je mobiel of met je camera.

 

Kijk voor mijn portfolio op www.tsekao.nl

Voor meer informatie over mijn workshops: info[AT]tsekao.nl