Nieuw: Tai Chi lessen 
Iedere donderdag: 19:30 - 20:30

Vanaf donderdag 9 juli kun je ook Tai Chi lessen volgen op De Nieuwe Maesberg! We zijn ontzettend blij met 'onze' docent Christian! Voor een bijdrage van 7,50 kun je deze les bijwonen. Afhankelijk van het weer geeft hij binnen of buiten les.

Tai Chi chuan, of Taijiquan, zoals het eigenlijk heet biedt niet alleen een kalme en sterke geest; de bewegingen zijn ook gericht op de energie-kanalen (meridianen) die door het lichaam lopen. Door deze meridianen loopt Qi of Levensenergie. 


De Qi kan door allerlei factoren minder goed stromen, wat leidt tot bijvoorbeeld: vermoeidheid, slaapklachten, buikpijn, spierpijn, hoofdpijn, spanning of depressiviteit.


De oorzaken zijn heel vaak stress-gerelateerd, maar ook blessures of trauma, hebben invloed op de stroom van Qi. Door de Taijiquan vorm te oefenen wordt de Qi gestimuleerd. Dit draagt bij aan een gevoel van welzijn, ontspanning, ruimte en vreugde.


Nieuwsgierig geworden naar wat Taijiquan voor je kan betekenen? Schrijf je dan snel in voor deze bijzondere les op een bijzondere plek! 


Je kunt je aanmelden door Christian een what's app te sturen:   06 136 784 10