top of page
WhatsApp%20Image%202020-04-25%20at%2022.

Stefan Wobben

Ondernemer, conceptbedenker, auteur

Als kind wilde ik drie dingen heel graag: 'ruimte' worden, een zwembad om met mijn schildpad in te zwemmen en wonen in het bos. Sinds ik op De Nieuwe Maesberg woon word ik dagelijks wakker met een prachtige vogelconcert. In het bos zie ik de wilde dieren en eetbare planten. Ik leef met de seizoenen mee en heb hier de perfecte basis gevonden om mijn creativiteit en ondernemerschap de vrije loop te laten.

Stefan: Over
WhatsApp%20Image%202020-04-25%20at%2022.

Ondernemers helpen

Ik help ondernemers (groot en klein) met het waarmaken van hun droom. Ik verhelder dingen door het stellen van vragen, ik versnel dingen door het aandragen van ideeën en ik versterk door het geven van persoonlijke feedback. Het liefst werk ik al wandelend bij ons in het bos

Stefan: Afbeelding

Van leggingverkoper tot betekenisvol ondernemerschap

Naast het coachen van ondernemers en organisaties ben ik zelf ook altijd bezig. Op mijn 16e begon mijn ondernemerscarrière als leggingverkoper op de markt. Op mijn 18e startte ik met 4 andere vrienden een webdesign-bureau Concept7. Dat heb ik 20 jaar lang gedaan en gewerkt voor bedrijven zoals Bol.com, Booking, Roompot, Menzis, Philips. In 2014 starte ik Srprs.me. Een reisbureau waarmee je op reis kunt met je bestemming als verrassing. Op dit moment ben ik als voorzitter betrokken bij De Blauwe Tomaat, help ik mee met het realiseren van Nooch, de eerste vegan, ethische, biologisch afbreekbare sneakerschoen en werk ik aan een vernieuwend concept voor een indoor speeltuin. 

Bel of mail me gerust als je meer wil weten. 

06 46 34 09 98

stefanwobben@gmail.com

Stefan: Afbeelding
bottom of page