top of page
sonja en nadja.jpg

SPIRITUEEL PAARDENWEEKEND
5-6-7 MEI 2023

We are all connected

Paarden begeleiden en inspireren ons dit weekend om de krachtbron in onszelf weer te herinneren en te activeren. We maken contact met onze eigen bron-intelligentie, die van de natuur, de paarden en het kosmische veld. Er is ontdekt en we hebben het ervaren dat bron-energie zichzelf wil her- en erkennen in de ander en in zichzelf. In deze goddelijke verbinding en met de paarden tillen we onszelf naar the next level. De plek waar angst, dualiteit en afgescheidenheid overstegen worden.

We worden massaal herinnerd aan wat onze taak is hier op aarde. Het laten onderdrukken en manipuleren van ons innerlijk licht mogen we niet laten gebeuren. Integendeel, ons licht mag gaan schijnen als nooit tevoren. Laat je uitdagen om ook bewuster te worden van je goddelijk potentieel. Daarmee activeer je jouw essentie en jouw waarheid. En kies je er niet meer voor om klakkeloos aan te nemen wat anderen vertellen, of te doen wat anderen van je verwachten als het niet jouw hoogste doel dient.

Zie dit weekend als een innerlijke reis. Het zal misschien niet de gemakkelijkste zijn, maar ze heeft wel de mooiste eindbestemming, namelijk de hereniging met JEZELF.

Onze kudde met 35 paarden, onze magische plek op de Veluwe en wij, Kendres en Sonja, twee krachtige Nieuwe Maesberg Sisters, gaan dit avontuur aan voor wie er klaar voor is.

Check jij je in voor deze Aardse-Kosmische reis?

Kosten zijn all in 369 euro incl. heerlijke vegetarische maaltijden en twee overnachtingen op onze slaapzaal.

Een eigen caravan meenemen , caravan/pipowagen huren of overnachten in een hotel of B&B in de buurt is een optionele optie. 

Voor vragen of aanmeldingen mail ons naar info@demaesberg.nl of bel/whats app 06 11 56 66 55 (Kendres) 

Spiritueel paarden weekend: Over
bottom of page