sonja en nadja.jpg

Spiritueel paardenweekend
Met Nadja de Vlaeminck

Vrijdag 9 oktober 18.00 uur tot zondag 11 oktober 17.00 uur

Paarden begeleiden en inspireren ons dit weekend om de krachtbron in onszelf weer te herinneren en te activeren. We maken contact met onze eigen bron-intelligentie, die van de natuur, de paarden en het kosmische veld. Er is ontdekt en we hebben het ervaren dat bron-energie zichzelf wil her- en erkennen in de ander en in zichzelf. In deze goddelijke verbinding en met de paarden tillen we onszelf naar the next level. De plek waar angst, dualiteit en afgescheidenheid overstegen worden.


We worden massaal herinnerd aan wat onze taak is hier op aarde. Het laten onderdrukken en manipuleren van ons innerlijk licht mogen we niet laten gebeuren. Integendeel, ons licht mag gaan schijnen als nooit tevoren. Laat je uitdagen om ook bewuster te worden van je goddelijk potentieel. Daarmee activeer je jouw essentie en jouw waarheid. En kies je er niet meer voor om klakkeloos aan te nemen wat anderen vertellen, of te doen wat anderen van je verwachten als het niet jouw hoogste doel dient.


Zie dit weekend als een innerlijke reis. Het zal misschien niet de gemakkelijkste zijn, maar ze heeft wel de mooiste eindbestemming, namelijk de hereniging met JEZELF.


Onze grote kudde met 25 paarden, onze magische plek op de Veluwe en wij, Nadja en Sonja, twee krachtige Nieuwe Maesberg Sisters, gaan dit avontuur aan voor wie er klaar voor is. Check jij je in voor deze Aardse-Kosmische reis?


Kosten zijn all in 290 euro incl. veganistische maaltijden bereid door onze huiskok Amy de Jonge en twee overnachtingen op basis van het meenemen van een eigen tent/camper of een plek in de mooie slaapzaal (zelf slaapmiddelen meenemen). Als je liever overnacht in een opgemaakt bed in ons logeerhuis dan betaal je 55 euro extra voor twee nachten. Je slaapt dan in een gedeelde tweepersoonskamer.

 

Aanmelden of een vraag stellen

We kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten!