fullsizeoutput_5b05.jpeg

ALCHEMIE OF SACRED SOUNDS & HEALING RITES WITH HORSE EMPOWERMENTS

 

Weekend - RETREAT:  14-16 oktober 2022 


Extra verdiepingsdagen Teacher-Training: 17-19 oktober 2022

(Engels-Nederlands)


Deze extra dagen zijn alleen mogelijk voor de deelnemers van de weekend retreat

Een unieke co-creatie met GONGMUSE Mojca Morya - Surana, een combinatie van " the sacred sounds" klankschalentraining onder leiding van Moyca in combinatie met het sjamanistisch leren bekrachtigen met paarden. 


Moyca reist al 20 jaar lang de wereld over om haar ervaring en kennis van de heilige klankschaalgeluiden en oude rituelen te delen vanuit het hartsbewustzijn.Ze zal jullie begeleiden in het leren maken van de helende frequenties van "the Himalayan Sining Bowls, Shamanic drums en stemgeluid voor en met de kudde paarden.


Ik zal het proces bekrachtigen met behulp van de paarden. Een mooie combinatie voor iedereen die deze twee krachtige tools wil leren inzetten voor de healing van mens en dier.Na het weekend heb je een basis om zelf met klankschalen en paarden te werken voor persoonlijke ontwikkeling of voor de bekrachtiging van mens en dier.

Door de diepe connectie die je zal ervaren in de kudde met behulp van het medicijnwiel, de voorouders en het inzetten van sjamanistische opstellingen zul je in staat zijn de verbinding met je goddelijke bron te erkennen en in te zetten voor het grotere geheel.Een strikt programma is er niet omdat we alles in het moment laten ontstaan


EARLY BIRD reserveren voor 30 september:

Weekendretrait:14-16 oktober300 EUR: inclusief:

* retreat van vrijdagavond tot zondag 16.30u
* 1 lunch per dag
* 2 overnachtingen in yoga slaapzaal


5- daagse:14-19 oktober500 EUR inclusief
* retreat + training, 5 dagen
* 1 lunch maaltijd 5x
* 5 overnachtingen in yoga slaapzaal/ vraag naar andere mogelijkheden indien gewenst

Voor boekingen na 30 september is de prijs voor de 2 daagse retrait  350 EUR  en voor de 5-daagse 550 EUR.