top of page
WhatsApp Image 2020-04-27 at 15.27.25.jp

Sandra Brouwers

Ruim een jaar geleden ben ik op deze bijzondere plek komen wonen. Elke dag opnieuw prijs ik mezelf gelukkig in deze woongemeenschap te zijn opgenomen. Wonen in het bos samen met mijn paard en twee hondjes, de verbinding met de medebewoners, het samen bouwen aan een nog mooiere, duurzame plek; mijn droom is uitgekomen!

Healer - Sjamanistisch paardencoach - creatieveling

Sandra: Tekst
Sandra: Pro Gallery

Healer

Door af te stemmen op de universele levensenergie geef ik door middel van handoplegging energetische healings aan mens en dier. Een healing helpt bij het opheffen van blokkades, waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau plaatsvinden en klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Ik combineer healing en reading waardoor niet alleen duidelijk wordt waar blokkades zich hebben gemanifesteerd, maar ook wat de dieper liggende oorzaak is van de mentale en fysieke klachten.

Sjamanistisch paardencoach

Paarden zijn bijzonder hooggevoelige en bewuste wezens. Zij spiegelen wat ten diepste in ons leeft, niet wat we aan de buitenkant laten zien of pretenderen te zijn. Daar prikken paarden doorheen. Ze laten juist hun licht schijnen op onze blinde vlekken. Samen met de cliënt wordt besproken wat de paarden laten zien. 'Sjamanistisch' paardencoach wil zeggen dat niet alleen de paarden worden gelezen, maar dat tijdens de sessie ook de natuur, andere dieren en alles wat zich op dat moment aandient, wordt meegenomen.

Sandra: Programma
WhatsApp Image 2020-05-09 at 17.10.31 (1

Creatieve workshops

Ik creëer graag met materialen uit de natuur. Wandhangers, dromenvangers, sieraden en meer! Ik maak het op bestelling voor jou. Bovendien organiseer ik met veel enthousiasme creatieve workshops voor jong en oud.

Sandra: Over
Sandra: Pro Gallery

Meer weten? 

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen: 

sbrouwers11@hotmail.com

Sandra: Tekst
bottom of page