top of page

Roy en Nume

Wij wonen samen met onze hond Oskar sinds mei 2018 op De Nieuwe Maesberg. Toen we op bezoek bij vrienden de plek leerden kennen waren we beide meteen verliefd, voor ons was het een soort ‘Utopia’. Snel daarna kregen we de kans om op deze mooie plek zelf ons huis te ontwerpen en te bouwen.  

Roy en Nume: Tekst
roy water talentenpagina.jpg

Roy

Roy van het Bolscher 
Als klein kind was ik al gek op buitenspelen en buiten zijn, dat heeft geresulteerd in diverse hobby's. Sporten, outdoor, natuur maar ook kou! Jarenlang wist ik dat ik "iets" met kou wilde doen, totdat ik Wim Hof ontdekte. Nadat ik de masterclass tot Wim Hof instructeur had gevolgd kon ik mijn vermoedens ook onderbouwen. We zijn veel te veel gewend geraakt aan comfort. Kou is goed voor je! En ik kan je vertellen waarom! Uiteraard in korte broek!

Roy en Nume: Over

Nume

Nume Groenewegen 
Geïnspireerd door het leven in de natuur en ‘terug naar de basis’ begon ik een onderzoek naar wat die basis dan precies is. Ik leerde over eetbare planten, noten en paddenstoelen, deed een koudetraining en zocht mijn mentale en fysieke grenzen op tijdens een 24-uurs training door (ex-)leden van de Special Forces. Die grenzen blijf ik momenteel verleggen als ultra-trailrunner. Ik heb ontdekt dat wij tot veel meer in staat zijn dan we denken, dat ons hoofd de neiging heeft aan de noodrem te trekken, terwijl we de kracht en energie beschikken om ongelofelijke prestaties neer te zetten!

nume hardlopen.jpg
Roy en Nume: Over

Ongemak dient de mens

Wij geloven dat door het huidige consumentisme mensen te vaak (kunnen) kiezen voor gemak. Op de korte termijn is dit natuurlijk heerlijk. Op de lange termijn levert dit veel problemen op zoals een gebrek aan stressbestendigheid en een verlaagde weerstand.  


Met onze ongemakstraining willen we iedereen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen. Buiten je comfortzone ligt immers je groei! Door nieuwe uitdagingen aan te gaan groeit je zelfvertrouwen. Door je grenzen te verleggen groeit je weerstand. En leren omgaan met angst en onzekerheid kan je helpen beter om te gaan met stress en tegenslag.

Roy en Nume: Tekst
bottom of page