top of page

Michelle Wijnans

Holistisch coach, healer en trainer met behulp van paarden, adem en trance

Met het volgen van mijn hart en ziel, de diepe liefde voor het paard en verbinding heeft het leven me naar de Nieuwe Maesberg geleid. Het samen- zijn, helen en bewegen met mens, dier en de natuur in harmonie kan ik hier helemaal leven.

Als holistisch coach, healer en trainer werk ik met mensen samen in de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen, zodat alles in balans kan samenkomen. Vanuit een zachte en krachtige bedding waarin alles welkom is zowel schaduw als  licht.


In essentie zijn we allemaal heel. Gedurende het leven ervaren we en kan het zo zijn dat je bepaalde gebeurtenissen niet helemaal hebt kunnen verwerken en dat er zo delen in jou vastlopen. Door deze delen weer te integreren kun je jezelf helen. Ik begeleid je in het ontmoeten, doorvoelen en doorzien van vastgelopen delen met behulp van paarden, adem en trance. Waarbij je bewust wordt van deze delen. Terug kunt gaan naar de essentie (in dit of een ander leven) en daar helen en de lessen leren. Om van daaruit te transformeren en een nieuwe en kloppende beweging te maken. Zodat je in verbinding kunt leven en kunt thuiskomen in je essentie.

Bekijk mijn website voor meer info en mijn aanbod

Wilady en Michelle.jpg
Michelle Wijnans: Over
bottom of page