top of page
Schermafbeelding 2020-06-30 om 16.18.40.

Michelle Tarenskeen

Danseres - Yoga Docente - Pranic healer - Ondernemer - Moeder

Eind 2017 besloten wij te vertrekken uit Amsterdam en lieten ons huis en yogastudio achter. De afgelopen 3 jaar hebben wij met ons zoontje de wereld rondgereisd en onze kennis in Yoga, Tai Chi, Martial Arts en Healing verder verdiept. Na heel lang zoeken naar een plek in Nederland die bij ons past, kwamen wij op De Nieuwe Maesberg terecht. Een verborgen juweeltje midden in het bos.


Toen ik voor 't eerst hier over 't veld liep, voelde ik meteen dat dit klopte met ons verlangen naar een basis. Een plek om te landen. Een plek waar we mensen ontmoeten die hetzelfde pad bewandelen als wij.  En al snel werden wij opgenomen in de Maesberg Tribe. Een bruisende energieke en vooral enthousiaste groep mensen die samen de wereld een stukje mooier willen maken. Wie wil dat nou niet!

Michelle: Tekst
Michelle.jpg

Als klein meisje wist ik het al

Als klein meisje van drie wist ik ’t al; danseres worden, optreden, in de schijnwerpers staan! Met een zwarte hoed en de hoge hakken aan van mijn moeder, danste ik op de muziek van Michael Jackson door de kamer. Al snel werd ik ‘gescreend’ voor de dansacademie in Arnhem…

Vanaf mijn negende danste ik vier keer per week. Met veel plezier, maar telkens als de zomertijd aanbrak en al mijn vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten speelden wilde ik ook liever vrij zijn…

Michelle: Afbeelding

Professioneel danseres

Dansen was helaas niet langer een passie of hobby, ik moest worden gevormd tot professional. Het werd een harde weg voor mij. Ik wilde gewoon dansen, creëren, verbinding maken met anderen, delen. Ik maakte de opleiding af, maar ik verloor mijn liefde en passie voor dansen. Toen ontdekte ik yoga. Een openbaring! Ik mocht weer ontspannen ademen. Ik hoefde mijn spieren niet constant aan te spannen en kon eindelijk mijn buik loslaten! Een nieuwe liefde was geboren.

Yoga 

Na mijn afstuderen besloot ik dan ook te gaan reizen, op aanraden van mijn yogadocent naar India. Om daar mijn eerste Hatha yoga opleiding te volgen in een traditionele ashram. Door mijn kennis en achtergrond van het lichaam als danser, kon ik dit makkelijk vertalen naar de yoga asana’s en rolde ik eigenlijk direct het lesgeven in. En omdat ik weet hoe ‘t kan voelen als je lichaam vast zit, kan ik dat nu inzetten om andere mensen te helpen weer te ontspannen!

Michelle: Programma
Michelle.jpg

Pranic Healing en Tantra Yoga

Wat later kwam Pranic Healing op mijn pad. Mijn ouders namen me mee naar een bijeenkomst in Amsterdam, waar ik in eerste instantie dacht: “waar ben ik nou weer beland?!” Totdat ik mijn eerste pranic healing behandeling kreeg… dat was toch iets magisch, iets herkenbaars… Dat heeft zoveel bij mij los gemaakt, dat ik dit wil delen en doorgeven! Na tientallen trainingen en cursussen in binnen en buitenland ben ik inmiddels Erkend Pranic Healing docent. En geef ik met liefde en passie deze kennis door. 

In mijn leven heb ik één ding gemerkt: alles is vergankelijk en veranderlijk. Zo ook gevoelens en emoties. Inmiddels heb ik verschillende workshops en trainingen gevolgd in Tantra Yoga. Daar voel ik dat ik helemaal mezelf kan zijn in volledige acceptatie. Dat alles goed is zoals het is. Dat je mag verbinden! Zonder oordeel. In mijn ogen wordt via Tantra Yoga de seksuele levensenergie die in ieder van ons zit, gebruikt om uiteindelijk dichter bij jezelf te komen. Bij jouw bron. Bij jouw kracht! 

Michelle: Over

Wij bieden op De Nieuwe Maesberg één op één sessies in een unieke combi van shiatsu & pranic healing van 90 min. Daarnaast bieden wij lessen, workshops en trainingen in pranic healing, shiatsu, yoga, Tai chi en Martial Arts. 

Neem gerust contact op als je meer wil weten!

Info@pranaki.com
06-18843397

www.pranaki.com

Michelle: Tekst
bottom of page