WhatsApp%20Image%202020-04-27%20at%2015.

Marjolein

Holistische integrale massage therapie

Het was eind 2013 dat ik op De Maesberg ging wonen. Via vrienden had ik deze bijzondere plek leren kennen en ik voelde gelijk een intense aantrekkingskracht. Ik heb er mijn eigen houten huisje mogen bouwen. Aan de rand van het bos, in stilte meelevend met de natuur, heb ik mijn persoonlijke proces kunnen doorlopen. Van de angst om te vallen, naar durven voelen, ontladen, loslaten en me lichter en completer voelen.


“What if I fall…. But my darling, what if you fly?” is de uitspraak die mijn ogen heeft geopend.

 
WhatsApp Image 2020-04-26 at 07.51.43.jp

Inspiratie uit de natuur

Naast het feit dat ik erg geniet van de creatieve inspiratie die de natuur mij geeft, is ook mijn interesse in lichaamswerk gaan groeien. Ik ben mijn eigen praktijk, genaamd Natural-being gestart op De Nieuw Maesberg. Een praktijk voor integrale massagetherapie. Centraal hierbij staat de heelwording en bewustwording van lichaam en geest.

Vrije levensenergie

Door ervaringen los te laten waar we in het verleden aan gehecht zijn geraakt, oude pijnen een plaats geven en vrijheid terugvinden in ons denken, handelen, voelen en zijn, kan de kramp ontspannen die daarmee samen gaat. Niet alleen het lichaam kan zijn natuurlijke houding weer hervinden, waarbij spieren en bindweefsels zich kunnen ontspannen, maar ook de levensenergie kan weer vrij gaan stromen. Mentaal en emotioneel komen we weer in balans. Holistische integrale massagetherapie kenmerkt zich daarmee als een proces wat ruimte geeft om te zijn wie je van binnen al bent.

 

Als dit je aanspreekt, voel je welkom om contact met mij op te nemen voor vragen of het maken van een afspraak.
Marjolein 06-43022220

Website: Natural-being