WhatsApp Image 2020-04-24 at 11.41.40.jp
 

Liesbeth Schippers

Bewustzijnscoach - schrijfster

Ik geloof in de Nieuwe Aarde waar we ons hele Zelf zijn, waarin we onze waarheid uiten, ons hart volgen, onze unieke bijdrage leveren, ons (h)eerlijk voeden, duurzaam wonen en tegelijkertijd in liefdevolle verbinding zijn met alles wat is en op ons pad komt. Een leven waarin we hemel op aarde leven. Waarin we vrij zijn op alle gebieden: relationeel, fysiek, emotioneel, seksueel, mentaal, financieel, spiritueel en toch in verbinding.

 
 

Onvoorwaardelijke liefde

Verbinding vanuit vrijheid en vrij zijn in iedere verbinding, dat is mijn levensmissie. Oftewel: het mannelijke – het eenheidsbewustzijn - en het vrouwelijke – de seksuele-/levensenergie - samen te laten werken, dat is wat ik het liefste doe. En dat doe ik op verschillende manieren. Ten eerste voor mezelf, mijn gezin en omgeving, maar ook voor de ander als energetisch- en bewustzijncoach- en trainer, als reader, healer, als kindertolk, lichaamswerker, maar ook als schrijfster en blogster. De vorm maakt eigenlijk niet uit, als het resultaat onvoorwaardelijke liefde is. Datgene wat er nodig is ontvouwt zich, in afstemming, altijd op het juiste moment en in een passende vorm.

 

Coaching, trainingen en lezingen

Ik geef bijvoorbeeld individuele sessies (zowel online of live hier op de Maesberg), sessies voor partners, ouder en kind, groepstrainingen en -workshops en lezingen.


De onderwerpen – of kernwoorden - die veelal aan bod komen zijn problemen, ongemakken of levensvragen op het gebied van relaties, heftige emoties, omgaan met angsten, narcisme, het voelen en uiten van grenzen en behoeftes, omgaan met ziekte, het geboorte- en stervensproces, het de-conditioneren, transformeren en vrijgeven van hardnekkige patronen en diepe overtuigingen, het helen van oude pijn, trauma`s, het opnieuw activeren van het zelfhelend vermogen, zelfliefde en zelfrealisatie en het vinden van jouw unieke bijdrage en missie hier op aarde.

Wil je meer weten? Kijk op mijn website of neem contact met me op. 

Tel. 06 – 536 026 12 of stuur een mail naar info@buitengewooncoaching.nl.

 
  • Facebook

©2020 De Nieuwe Maesberg