top of page

Kendres de Vlaeminck 

Earth Keeper

Sjamanistisch bekrachtiger met behulp van paarden

Ceremonie drager

Als aards en multidimensionaal wezen beweeg en verbind ik me samen met de paarden door het leven. Altijd bewust dat ik onderdeel ben van een levend organisme. Mijn diepe essentie, het wezen wat ik oorspronkelijk ben, heeft ervoor gekozen het experiment van mens zijn te ervaren en volledig te belichamen. Dat doe ik door vol vertrouwen in wie ik werkelijk ben mijn impulsen van vrouwelijk krijgerschap te volgen en neer te zetten.


Mijn persoonlijke taak is anderen met behulp van paarden te inspireren erachter te komen wat hun missie en taak is. Als ieder zijn persoonlijke taak als onderdeel van het organisme begrijpt kan de puzzel weer gelegd worden. We worden door onze eigen oorspronkelijke bron geleid.  

kendres website.jpg
Kendres: Over
paard mens liggend.jpg

Individuele Bekrachtigingen of
Duo Sessie

Mijn missie samen met de paarden is het bekrachtigen van jouw kwaliteiten en talenten. In verbinding met de paarden, de drum , de energie van de aarde en alle natuurelementen krijgen we contact en inzicht in onze aardse taak en zielenmissie.


Hoe de  ontmoeting met de paarden zal verlopen is iedere keer weer verrassend anders. Ieder ontvangt precies wat op dat moment bekrachtigend werkt voor de persoonlijkheid in afstemming met jouw oorspronkelijke zelf.

Soms krijgen we informatie van de natuur om ons heen of wordt informatie uit andere energievelden duidelijk gemaakt.

Jouw waarheid en antwoorden worden zichtbaar.


Mijn manier van weken is verweven met nieuwe ontdekkingen op het gebied van kwantum fysica. Samen met de paarden en het Grote Mysterie, ontdek jij wie je werkelijk bent en wat je hier werkelijk komt doen.

Kendres: Afbeelding

Persoonlijke Bekrachtigingen

Ben je benieuwd naar jouw boodschap van de paarden?
Voor een persoonlijke ontmoeting met de kudde, kun je een vraag inbrengen of je kunt er open in gaan en kijken wat er zich aandient.

Paarden maken fysiek, emotioneel en etherisch  contact met ons, dit heeft invloed op verschillende lagen van ons bewustzijn.


Ze  reageren op wat er nu belangrijk voor je is om in je bewustzijn te brengen.


Samen met jouw,de paarden en het veld lezen we wat er NU nodig is om helderheid te krijgen en de volgende stap te kunnen zetten.

Themas: Persoonlijke Levensvragen – Voorouders en familie – deprogrammeren oude overtuigingen; herprogrammeren nieuwe verlangens – wie ben je; her-inneren en activerenvan jou oorspronkelijke zelf 

Afspraak maken: 06-11566655 whats app

– Individueel €150,-/sessie - Duur: 1,5 uur

Je kunt ook samen met je vriend(in) of partner een sessie doen.

- Duo-sessie € 250,- Duur: 2 uur

Een prive systemische opstelling met extra mensen als representanten € 350,- (meer info via persoonlijk gesprek)

Shamanic intensive/Veldlezer

Veldlezer - Sjamanistisch bekrachtiger met behulp van paarden

Persoonlijke rituelen/ceremonies op maat

huwelijken, overlijden dier of mens, geboortes,vieren van het leven

Voor meer informatie kun je me bellen 06-11566655

Meer informatie
Kendres: Programma

Kijk voor mijn website op www.bitlessandmore.nl

Kendres: Tekst
bottom of page