top of page
Job den Dulk1 gitaar.jpg

Job den Dulk

Muzikant – Klankschaalhealer – Cacao ceremonies

Al jaren droomde ik ervan om in het bos te wonen. In juli 2022 was het dan zover; we konden een huisje kopen op de Nieuwe Maesberg, een droom die uitkwam! Sindsdien geniet ik elke dag van de elementen hier en ben ik erg dankbaar dat deze plek op mijn pad kwam.

Job den Dulk: Tekst
Job hurkend klankschaal_.jpg

Klankschaalhealer

Al mijn hele leven maak ik muziek en speelde ik met verschillende bands in binnen- en buitenland. Als gitarist en drummer bij Convoi Exceptional, solo als singer/songwriter onder mijn eigen naam (zie jobdendulk.nl) en als gypsyduo met Job & De Leeuw.
 
In 2020 kwam de muziekwereld tot stilstand. Ik keerde meer naar binnen toe en ging op zoek naar ontspanning. Ik had al langer het gevoel dat ik heling wilde brengen maar wist nog niet in welke vorm. Het begon ermee dat de handpan op mijn pad kwam, een prachtig instrument dat heel intuïtief bespeeld kan worden. Ik integreerde de handpan in onze eerste cacao ceremonies die ik samen met mijn lief Daphne Koenders gaf (zie ook Metgezel).
 
Dat smaakte naar meer en zo werd als vanzelf mijn interesse in klankschalen gewekt. Ik luisterde er in het verleden wel eens naar op YouTube, dat gaf me altijd troost en ontspanning. Maar de echte 'call' kwam tijdens een ademworkshop, waarbij ik een innerlijke stem hoorde die mij aanmoedigde om klankschaalsessies te gaan geven in combinatie met cacao. Et voilà, Cacao & Klank was geboren!

Ik deed een opleiding Klankmassage bij Iwan van het Klankschaal Expertise Centrum en heb de klankschalen al snel geïntegreerd in mijn instrumenten arsenaal.

Sinds 2021 is daar ook mijn klankpraktijk aan huis bijgekomen en kan ik vanuit de Nieuwe Maesberg mijn sessies doen in een fijne ruimte. Samen met Daphne Koenders van Metgezel geef ik elk kwartaal voor groepen een openbare cacao ceremonie met klankreis en stilte wandeling door het prachtige bos bij de Nieuwe Maesberg. Houdt de agenda op mijn website in de gaten voor de data. Daarnaast reis ik graag (en samen met Daphne) het land door om op speciale gelegenheden klanksessies te geven, al dan niet in combinatie met een cacao ceremonie. 

Job den Dulk: Over

 Voor meer informatie kun je contact met me opnemen:

Job den Dulk: Tekst
bottom of page