Nieuwe Maesberg Experience Day
Vrijdag 28 augustus
10:00 - 20:00

Een volle dag doorbrengen op De Nieuwe Maesberg is een ware Experience. Al je zintuigen zullen open gaan en je levensenergie gaat weer stromen. Proef mee aan de grote diversiteit aan workshops en belevingen.

Deze dag zal je verbazen, inspireren en je op vele gebieden voeden. Ontmoet en verbind je met jezelf, gelijkgestemde mensen, de dieren om ons heen en de natuur. In stilte, in beweging en met creativiteit vinden we de weg naar onze ware essentie weer terug. Met de paarden als ware leermeesters om ons heen gaat deze Nieuwe Maesberg Experience Day een beleving worden die je vleugels gaat geven! 

Naast de zes workshops word je deze dag culinair verwend door onze eigen Vegan huiskok. Zij zal een voortreffelijke lunch en diner voor je gaan bereiden!  


Schrijf je nu in om zeker te zijn van een plek! Via het formulier onderaan deze pagina kun je je aanmelden. 


Kosten voor deze volledig verzorgde dag zijn 95 euro. Deze dag is een cadeau voor jezelf (en ook fantastisch om iemand cadeau te geven)!


Mogelijkheid tot overnachten

Houd er rekening mee dat het een intensieve dag is. Kom je van ver, vraag dan naar de mogelijkheden om te kunnen blijven slapen op De Nieuwe Maesberg. Zo kun je optimaal gaan genieten van deze prachtige dag!

 
 

Nieuwe Maesberg Experience Day
Ik meld me aan

Vrijdag 28 augustus, van 10:00 tot 20:00

 
 
  • Facebook

©2020 De Nieuwe Maesberg