top of page

De Nieuwe Maesberg
Experience Day 
28 juni

28 Juni 2024 hebben we een compleet nieuw programma voor onze Experience Day 🔥

De Nieuwe Maesberg Experience day's zijn tot leven gekomen omdat veel mensen nieuwsgierig zijn naar onze bijzondere plek. Door mee te doen aan de Experience day's krijg je in een volledige verzorgde dag een idee van wie wij zijn en hoe wij met elkaar het leven beleven. Kortom, een Experience Day is een magische reis over het terrein van De Nieuwe Maesberg met verschillende workshops die gegeven worden door de talenten die wonen op De Nieuwe Maesberg en een culinaire beleving van De Nieuwe Kantine. Je ervaart onze 'tribe vibe' en we garanderen dat je daarnaast ook geheel gereset en opgeladen weer naar huis gaat. Want de workshops die aangeboden worden zijn erg divers en worden door getalenteerde trainers gegeven. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede voor het verbeteren en vergroenen van ons terrein, dus je steunt ook nog eens een heel mooie nieuwe aarde project!


Jouw VRIJ ZIJN is het thema dat op deze bijzondere dag centraal staat. De weg naar vrijheid loopt via ons innerlijke VRIJ ZIJN. En deze weg kent geen eindbestemming. Je ‘arriveert’ nooit, want de reis vindt namelijk plaats in jezelf. En hoe kun je nu aankomen op een bestemming als je er al die tijd al BENT…. 

Tijdens onze Experience Day volg je vier bijzondere workshops die als routekaart navigeren naar jouw eigen licht. Het mooiste en het meest effectieve cadeau wat jij jezelf kan geven is het durven uitdragen van je eigen licht. Want door jouw VRIJ ZIJN, kan het lampje in de ander ook weer feller gaan branden. 

Hoe ziet het programma eruit? 

9.30 uur: ontvangst met koffie/thee en een huisgemaakt Vegan verwennerij.

10.00 uur: workshop ‘In Verbinding Leven’ door Michelle 

11.30 uur: workshop ‘Ongemak dient de mens’ door Roy en Nume.  

13.00 uur: genieten we van een heerlijke vegan lunch verzorgd door onze eigen kok Amy de Jonge en Jermey van Vegan restaurant De Nieuwe Kantine

14.00 uur: workshop ‘De Floreer Spiraal’ door Ferdinant de Neut. 

15.30 uur: workshop ‘boodschap van het paard' door Kendres de Vlaeminck  en Sonja Braafhart. 

17.00 uur: Sfeervolle afsluiting met een hapje en een drankje.


Lees onderaan deze pagina een uitgebreide beschrijving van de workshops!


Kosten voor deze volledig verzorgde dag zijn 125 euro. Deze dag is een cadeau voor jezelf (en ook fantastisch om iemand cadeau te geven)!


Laat deze geheel verzorgde dag niet aan je voorbij gaan en schrijf je nu in via het formulier hieronder!

Experience Day 28 juni: Over

In verbinding leven

Met behulp van de adem, het lichaam en trance gaan we dieper zakken in liefdevolle verbinding met jezelf, de ander en onze omgeving.
We dalen af in het lichaam, de veiligheid en ontspanning in en openen naar het veld van oneindige potentie. Je gaat naar de stilte in jezelf om vanuit je essentie te voelen waar je naartoe mag bewegen en wat je met de ander en je omgeving wilt delen.
Vanwaaruit je in ontspanning en authenticiteit kunt gaan ervaren en genieten van deze mooie dag met jezelf en samen op deze prachtige plek.
Met je intentie ontvouwt zich de volgende stap, kun je tot dieper inzicht komen en dit in je leven integreren.

Michelle
selfie michelle.jpg
Experience Day 28 juni: Over

Ongemak dient de mens

Wij geloven dat mensen vandaag de dag te vaak wegzakken in de gemakken die de huidige maatschappij biedt. Met onze ongemakstraining willen we iedereen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen. Buiten je comfortzone ligt immers je groei! Door nieuwe uitdagingen aan te gaan, groeit je zelfvertrouwen. Door je grenzen te verleggen, groeit je weerstand. En leren omgaan met angst en onzekerheid kan je helpen beter om te gaan met stress en tegenslag.
Meenemen:badkleding-handdoek-yogamatje

Roy en Nume
roy en nume eperience day.jpeg
Experience Day 28 juni: Over

De Floreer Spiraal

n deze sessie wordt je meegenomen naar diepere onderliggende lagen van wat zich in jouw leven afspeelt. Zowel positief als negatief, dus zet je schrap! Je zult ontdekken hoe verbluffend veel invloed jij zelf hebt op hoe jouw leven er uitziet. Jij bent je eigen ultieme leraar. Na deze workshop heb jij een verruimd bewustzijn over hoe jij jezelf door het leven heen kunt gidsen tot een volledig krachtig en florerend leven. 

Bij voorkeur begint de sessie in de tipi om daarna evt naar buiten op het gras een groepsoefening te doen. Maar alles kan zowel helemaal binnen als buiten gebeuren, belangrijk is dat mensen een rustig plekje hebben om te luisteren en te voelen/waar niet teveel afleiding is. 

ferdinand experience dayb.jpeg
Experience Day 28 juni: Over

Boodschap van de paarden

Ontmoet tijdens onze Experience Day de kracht van het wezen paard. Met al haar diepe en oeroude wijsheden is het paard in staat om jou dieper te laten luisteren naar de stem van je ziel. De paarden brengen je in alle openheid én in contact met ‘het alwetende veld’ terug naar jouw bronverbinding.

Net zoals jij misschien benieuwd bent naar de paarden die leven op De Nieuwe Maesberg, verheugen de paarden zich ook op een ontmoeting met jou!

vrouwendag2.jpg
Experience Day 28 juni: Over
Experience Day 28 juni: Pro Gallery
bottom of page