top of page
21.jpg

Esther Teunissen

Holacracy coach

Toen ik eind 2018 het terrein van De Maesberg op kwam rijden met mijn kinderen Juno en Suus en vriend Stefan begon mijn hart direct sneller te kloppen. Alles in mijn lichaam schreeuwde 'JA'. Wat ver weg leek, kon ineens werkelijkheid worden. Tot op de dag van vandaag knijp ik me regelmatig 's morgens in mijn arm als ik wakker word!

Huidige systemen, zoals onderwijs en werk, hebben mij in het verleden lam gelegd. Ik wist wat mijn missie was: het totaal anders gaan organiseren. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor het grotere geheel. Wonen in vrijheid en co-creëren met anderen legt daarvoor een goede basis. Ik heb nu alle ruimte om mijn kracht, energie en inspiratie voluit te laten stromen. De Nieuwe Maesberg is niet alleen mijn thuis, ik begeef me ook nog eens in een grote speeltuin aan mogelijkheden.

Esther: Tekst
15.jpg

Zelfsturing voor organisaties

In 2008 is mijn zoon geboren en ben ik mij gaan verdiepen in vernieuwend onderwijs. Tegelijkertijd leerde ik steeds meer over zelfsturende organisaties. Ik ontdekte 'Holacracy', een manier van werken die de verouderde manier van werken vervangt. Ik help organisaties, die dit volledig willen omarmen. 


Op De Nieuwe Maesberg geef ik workshops en trainingen. Het is waanzinnig dat ik hiervoor een prachtige ruimte en een bos tot mijn beschikking heb, in mijn eigen 'achtertuin'!

Bel of app me gerust als je vragen hebt: 06 410 462 46. Of kijk op mijn website

Esther: Over
bottom of page